0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Nu de decembermaand er weer aankomt en de temperaturen weer kouder worden, is het toch fijn om weer lekker binnen te zitten. Om de gezelligheid naar binnen te halen schaffen veel mensen nieuwe gordijnen aan. Maar waar let u nou op tijdens het aanschaffen van nieuwe gordijnen?

1: Kijk niet naar de trends.

Als we kijken naar wonen en woondecoratie zijn er elk jaar wel weer trends. De ene trend zal meer uw smaak zijn dan de andere, maar het is toch verstandig om gewoon bij uw persoonlijke smaak te blijven.

2: Ga voor lange gordijnen.

Wanneer u gordijnen op maat laat maken krijgen mensen vaak de vraag of de gordijnen tot de grond moeten komen of op de vensterbank moeten blijven. Kies altijd voor lange gordijnen, puur omdat dit mooier is. Gordijnen die een stuk boven de grond blijven hangen zijn niet mooi.

3: Maak de ruimte hoger.

Met gordijnen kunt u een ruimte niet alleen groter of breder laten lijken maar ook hoger. Door de roede of rails tegen het plafond te plaatsen en de gordijnen vervolgens hierop te hangen geeft het de ruimte een visueel effect dat de ruimte hoger laat lijken.

4: Lagen gordijnen.

Door te kiezen voor dubbele gordijnen op te hangen in uw huis creëert dit een volume in uw ruimte. Uw ruimte zal dan een luxueuze uitstraling krijgen.

Pin It on Pinterest

Share This