0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Wat kan in 2017 en wat kan echt niet meer op het gebied van raamdecoratie?

We laten de pasteltinten achter ons. Natuurlijke elementen in combinatie met primitief design, expressieve donkere kleuren, veel groene planten en brons en terracotta zien wij nu terug bij een trendy interieur.

Zachte gordijnen in materialen als velours en fluweel zijn mooi om te zien en geven uw interieur net een beetje extra sfeer. Ook worden deze materialen vaak gebruikt als stof op banken, stoelen en plaids. TIP: gehaakte producten passen uitstekend bij velours en fluweel.

Welke kleur u ook kiest, lichtspel en akoestiek zijn erg belangrijk. Gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen maken het akoestiek in uw huis beter.

Heeft u een idee wat voor raamdecoratie u graag terug ziet in uw woning? Laat Gordijnhuis Regina gratis uw raampartijen opmeten en de gekozen raamdecoratie op maat maken. Wilt u graag persoonlijk en professioneel advies? Vraag Regina om hulp bij het maken van de juiste keuze.

Pin It on Pinterest

Share This