0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Dakraamproducten

Gordijnhuis Regina beschikt over een drietal producten die geschikt zijn voor Velux® dakramen in variable maten: Rolgordijnen, Plissé & Duette® en Horizontale jaloezieën.

Rolgordijnen:

Een luxe dakraam rolgordijn cassettesysteem met veerbediening. Het cassettesysteem heeft aluminium profielen waardoor het rolgordijn aan alle kanten volledig schuift. Het systeem is zeer eenvoudig te monteren en met de ergonomisch gevormde onderlat kunt u het rolgordijn traploos op en neer bewegen. Hierdoor kan het rolgordijn in elk gewenste stand gefixeerd worden. Speciaal voor Veluw® dakramen kunt u er voor kiezen de warmte op zormerse dagen buiten te houden met een buitenscreen. Dit product is lichtregulerend en werkt geluiddempend bij regen.

Plissé & Duette®:

De ingespannen Plissé & Duette® heeft spankoorden en is met een bedieningsgreep traploos omhoog- en omlaag te schuiven.

Horizoneale Jaloezieën:

De horizontale jalozie met 25mm lamellen wordt met zijgeleidingskabels op de juiste plaats gehouden. De jaloezie wordt met een trekkoord opgetrokken of neergelaten en met een transparante bedieningsstang getuimeld.

Naast een uitgebreide aluminium collectie zijn er ook de houten horizontale jaloezieën, die met hun “natural” look een warme sfeer creeëren (zie horizontale jaloezieën). De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

gordijnhuis regina veendam dakraamproducten_1

Pin It on Pinterest