0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Gordijnhuis Regina

Sinds 1996 staat Regina Heininga aan het roer van haar eigen woninginrichtingzaak Gordijnhuis Regina. Haar entree in de woninginrichting werd gemaakt  op haar achttiende. Na een uitloting door haar school volgde ze de raad op van haar moeder om een jaartje te gaan werken. Regina kwam in de woninginrichting terecht bij Schoonveld in Hoogezand. Aanvankelijk wilde ze dierenassistente worden, maar het beviel haar zo goed dat ze zich meteen liet omscholen. Waar ze geen seconde spijt van heeft gehad, het was vanaf het begin haar ding.

Het Gordijnhuis Regina bestaat  inmiddels al 25 jaar. Regina is aan de Hereweg in Meeden met de zaak begonnen. Daar werd het te krap, en 8 jaar geleden was de verhuizing naar het Beneden Oosterdiep in Veendam. Het is een goede keuze geweest. Niet alleen vanwege meer ruimte, doordat het dichter bij het centrum van Veendam ligt is het is ook toegankelijker.

Regina is hoofdzakelijk in gordijnen gespecialiseerd met een ruim assortiment in vitrages, inbetweens  en overgordijnen. Daarnaast zijn er de ‘harde’ raambekledingen te vinden, zoals de rolgordijnen, plissé & duette, en duorolgordijnen. Ook in het bekleden van het interieur van boten en caravans is ze actief. En in het opnieuw stofferen van kleinsmeubelen.

Onze collectie is voor iedereen en voor elk budget! Wij komen gratis opmeten , offreren, maken en plaatsen. Wij hebben een eigen atelier dus prijsvoordeel!

Assortiment Gordijnhuis Regina

Maak een keuze uit ons ruime assortiment, alle soorten en maten raambekleding onder één dak. Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Raambekleding voor in de woonkamer, kinderkamer of slaapkamer? Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Zoekt u bijvoorbeeld horizontale of verticale jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, duo rolgordijnen, inbetweens, overgordijnen, plissé & duette of andere raambekleding. Wij hebben het grootste aanbod raambekleding, met meer dan 5500 gordijnstoffen, in ‘tig’ kleuren en designs, van transparante en dichte kwaliteiten.

Met jaren ervaring in de branche zijn we inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf in de regio. Ook op het gebied van raamdecoratie kunnen wij al uw wensen vervullen. Alles wordt exact op maat gemaakt voor uw ramen. Uw gordijnen worden met plezier en passie door onze vakmensen gemaakt!

Pin It on Pinterest