0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Waarom Gordijnhuis Regina?

Dit vraag jij jezelf waarschijnlijk af. Hoe onderscheidt dit bedrijf zich van de massa?

Bij Gordijnhuis Regina vind jij het allemaal.

Ik kan op locatie komen om jouw huis te bekijken en de maten van jouw raampartijen op te meten. Naar aanleiding van jouw wensen adviseer ik welke soort raamdecoratie het beste bij jouw wensen past. Ook leg ik uit met welke soort raamdecoratie je welk effect bereikt. Ik kan alles op maat aanleveren. Dit is erg handig bij ramen die geen standaard afmetingen hebben. Natuurlijk kan ik het product ook voor jou plaatsen.

Niet minder belangrijk is het enorme, mooie en kwalitatieve assortiment stoffen waarover Gordijnhuis Regina beschikt. Of jij nu raambekleding voor jouw woonkamer, keuken of kinderkamer zoekt… Wil jij jaloezieën, rolgordijnen, een plissé en een inbetween? Dit is mogelijk. Alle soorten en maten raambekleding heb ik onder één dak. Op dit moment heb ik 1500 gordijnstoffen in allerlei kleuren, dessins en diktes op voorraad. De collectie is voor iedereen en voor elk budget!

Ik ben meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het op maat maken van raambekleding en kan op het gebied van raambekleding al jouw wensen vervullen. Ik maak jouw gordijnen met plezier en passie en bekleed ook kleine meubelen en het interieur van boten en caravans.

Ik kom gratis opmeten, offreren, maken en plaatsen. Daarnaast heb ik een eigen atelier en dat scheelt in de prijs!

Ben jij overtuigd? Kom gezellig langs in Veendam of neem telefonisch contact met mij op.

Pin It on Pinterest

Share This