0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Warme stoffen 
Buiten wordt het kouder, maar binnen het is het gezellig. Als het ‘s avonds vroeg donker is, maak je het thuis extra comfortabel en behaaglijk. Maak je huis winterklaar door de frisse zomerstoffen te vervangen door of te combineren met rijke winterstoffen. Als raambekleding kies je bijvoorbeeld velours gordijnen, want die geven een luxe en warme sfeer.

Velours collectie van A House of Happiness
Een groot voordeel van velours gordijnen vind ik dat ze in zoveel kleuren leverbaar zijn. Zo ontdekte ik dat de nieuwe Superior collectie wel 54 kleuren heeft. Het kan bijna niet missen, je vindt altijd een mooie tint die bij je interieur past. De velours gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige katoen met het Better Cotton Initiative label. Dat betekent dat het katoen ecologisch gekweekt is, vrij van pesticiden is en dat de betrokken boeren een eerlijke vergoeding krijgen.

En nog een extra tip als je ook valt voor deze prachtige velours gordijnen: kies voor voering! Hiermee verleng je de levensduur, maak je de gordijnen geluidswerend, verduisterend en ze verkleuren nagenoeg niet. Daarbij isoleren ze bij warmte en kou, dus ook nog eens hartstikke duurzaam!

Andere tips om je huis winterklaar te maken:

Gebruike warme stoffen: leg een lekker wollen tapijt op de vloer en drapeer een schapenvel in je fauteuil. Leg een stapel plaids neer op de bank en stop ze in een mooie mand: zo heb je warmte binnen handbereik! En hoe heerlijk voor je slaapkamer: flanellen beddengoed en een extra dekentje op het voeteneind.

Kaarsen: voor het echte ‘Hygge’-gevoel brand je elke dag een kaars. Echte kaarsen zijn natuurlijk het allermooist, omdat ze meteen warmte en sfeer in je huis brengen. Kies kaarsen in de kleuren die bij je gordijnstoffen en de rest van je interieur passen en steek voor de afwisseling eens een geurkaarsje aan in een winters aroma (bijvoorbeeld sinaasappel of kaneel). Een mooie kandelaar maakt het plaatje helemaal af of geef een lege wijnfles een tweede leven als kaarsenhouder.

Opzoek naar inspiratie
De lange, donkere avonden zijn heerlijk om te lezen. Eindelijk tijd voor dat ene spannende boek dat al een tijdje ligt te wachten, of dat stapeltje tijdschriften voor de nodige wooninspiratie. Voor de nieuwste trends op het gebied van gordijnen lees je de inspiratiekrant van A House of Happiness. Via deze link bestel je een gratis exemplaar, zodat je thuis in alle rust kunt bekijken welke gordijntrends het beste in jouw interieur passen.

(Elske, A House of Happiness)

Heb je jouw favoriete gordijnen gevonden? Laat je adviseren door Gordijnhuis Regina! Ik meet jouw raampartijen op bij je thuis en plaats ze ook voor je!

Pin It on Pinterest

Share This