0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Gordijnen kopen en ook nog een steentje bijdragen aan een beter milieu? Dat kan! Ik merk dat ik het steeds belangrijker vind dat de producten die ik koop ook duurzaam zijn. Niet dat ik veel radicale keuzes maak, maar zo langzamerhand word ik kritischer. Ik koop minder, en als ik koop ga ik het liefst voor kwaliteit en wil ik keuzes maken waar ik 100% achter sta. Ook als ik gordijnen uitkies weegt het punt ‘duurzaamheid’ zeker mee in de keuze. Niet zo gek dat ik in de collectie van A House of Happiness al snel uitkom bij Reflex: een stof met toegevoegde waarde.

Reflex is een stof met toegevoegde waarde: ze is isolerend en verduisterend. De hoogglanzende achterzijde van de stof werkt dubbel isolerend, zowel tegen de kou als tegen de warmte. Handig, als je ramen hebt waar de zon flink op brandt en de temperatuur binnen daardoor hoog op kan lopen. De Reflex-stof laat tot 50% minder warmte en tot 30% minder kou door. En daarbij: een groot deel van de stof bestaat uit gerecycled polyester, afkomstig uit petflessen. En wist je ook dat deze stof vlam vertragend werkt? Praktisch én duurzaam!

Soms is het best lastig om keuzes te maken voor je interieur. Wat is mijn stijl, welke bank past daar het beste bij, en in welke kleur? Welke accessoires kies ik uit, welke stoelen zet ik bij de eettafel en ook erg belangrijk: welke gordijnen hang ik voor de ramen? Want gordijnen zijn absolute sfeermakers in je interieur. Mijn ultieme interieurtip: kies met je hart, dan past alles in huis altijd bij elkaar. Ook gordijnen kies ik met mijn hart. De goede kleur, kwaliteit maar ook een stof die net wat extra’s biedt. Daarom komt Reflex op mijn lijstje met favorieten: een stof met toegevoegde waarde die praktisch, mooi én duurzaam is!

[Elske, A House of happiness]

Pin It on Pinterest

Share This