0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

De Recycle Boulevard, wat is dat?
Een kringloop winkel met een grote plus, dat is eigenlijk de Recycle Boulevard in Leeuwarden, die sinds 18 november 2017 geopend is. Het is een initiatief van Omrin en je vindt er tweedehands spullen, heel veel tweedehands spullen! Maar ook cultuur, onderwijs en het bedrijfsleven komen samen op de Recycle Boulevard. Studenten van de opleiding Meubelontwerp gaan aan de slag om tweedehands artikelen een nieuw leven te geven en ook textielkunstenaar Claudy Jongstra heeft een plekje in het pand. Daarnaast vind je er 9 duurzame ondernemers.

A House of Happiness
Ook A House of Happiness is één van deze duurzame ondernemers, in samenwerking met designer Louise Cohen. Een selectie van de collectie gordijnen vind je op de Recycle Boulevard, namelijk de ‘upcycle’ gordijnen. Als grondstof voor deze unieke gordijnen worden de snijresten van 100% nieuw geproduceerde stoffen gebruikt.
De stoffen worden handmatig geselecteerd en ambachtelijk verwerkt tot bijzondere op maat gemaakt gordijnen. Als je op zoek bent naar duurzame gordijnen of andere gerecyclede woonitems, neem dan zeker eens kijkje bij de Recycle Boulevard.

L.A.P. Atelier
De producten van het L.A.P. Atelier worden ook verkocht op de Recycle Boulevard. L.A.P. Atelier is een verantwoord designermerk, opgericht door A House of Happiness en Fier. Deze sociale onderneming biedt cliënten van Fier de kans om zich te ontplooien. A-keuze materiaal reststoffen van gordijnen worden hergebruikt en daar worden nieuwe waardevolle producten van gemaakt. L.A.P. staat voor Liefde, Aandacht en Progressie. Een prachtig initiatief én mooie producten.

Ben je nieuwsgierig naar de Recycle Boulevard, de selectie producten van A House of Happiness en het L.A.P. Atelier? Je vindt de ‘Recycle Boulevard’ van Omrin aan de Voltastraat 11 in Leeuwarden.

Pin It on Pinterest

Share This