0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Ben jij benieuwd wat je qua interieur trends kan verwachten in 2019? 

Wanneer je helemaal mee wilt gaan met de interieur trends van 2019 zijn er een aantal items onmisbaar in je interieur. Zo is velvet hot. Denk aan velvet stoelen, poefen, banken en kussenslopen. Ook kan een eigen groene oase niet ontbreken in je huis. Hoe meer planten, hoe beter! Combineer bijvoorbeeld verschillende soorten van diverse grootte en zet deze zoveel mogelijk bij elkaar. Wat woonaccessoires betreft blijven we veel vloerkleden zien. Deze beperken zich niet langer tot de vertrouwde interieurkleuren groen, grijs, crème en blauw die we voorheen veel zagen, maar we zien ook steeds meer andere kleuren hun opmars maken. Denk hierbij aan geel, oudroze en clay.

Wie er zelf niet helemaal uitkomt kan bij ons altijd om advies vragen. Behalve coupeuse is Regina ook styliste. Ze komt bij mensen thuis om hun interieur, smaak en de lichtinval te bekijken en op basis daarvan doet ze met stof- en verfstaaltjes een voorstel. Ze weet altijd wel hoe het moet worden. Ze ziet niet voor niets al 30 jaar in het vak.

Het team van Gordijnhuis Regina wenst jou alvast prettige feestdagen en een gelukkig en mooi ingericht nieuwjaar.

Pin It on Pinterest

Share This