0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

U heeft gordijnen voor in de woonkamer, de slaapkamer maar ook speciale voor de babykamer. Maar waar moet u nu op letten als u gordijnen wilt ophangen in uw nieuwe babykamer?

Als je opzoek gaat naar de inrichting voor je babykamer en met name gordijnen is het belangrijk dat je op een aantal punten let zoals veiligheid! Maar hoe maak je een babykamer nu veilig maar toch knus en modern?

Als je gordijnen op een veilige manier wilt ophangen kun je ervoor zorgen dat deze stevig hangen en kleine kinderen de gordijnen niet naar beneden trekken. Ook is het handig om gordijnen te nemen die makkelijk uit te wassen zijn, zodat kinderen met vieze handen niet hele dure gordijnen vies maken.

Als je de babykamer goed donker wilt hebben dan kun je kiezen voor verduisterde rolgordijnen, deze zorgen er overdag ook voor dat de ruimte verduisterd is. Als je echt een geheel wilt kun je ook nog overgordijnen ophangen in de kamer om zo een mooi geheel te creëren en sfeer te geven aan de ruimte.

Pin It on Pinterest

Share This