0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Ben jij ook benieuwd naar de lichtinval in jouw woonkamer of slaapkamer? Wil je wat meer weten over privacy en ben je bang dat het te snel donker wodt als je iets voor je raam hangt? Overweeg dan jaloezieën. Het voordeel hiervan is dat je zelf wel naar buiten kunt kijken.

Als het uitzicht voor jou niet zo belangrijk is zijn half-transparante gordijnen ook heel fijn. Die laten namelijk wel daglicht door, maar je kan er niet (of nauwelijks) doorheen kijken.

Door verschillende materialen te mixen maak je de ruimte een stuk spannender. Ook bij de raambekleding is het slim om verschillende materialen te combineren.

Dit zorgt niet alleen voor een interessante look, maar het is ook een handige manier om meerdere functies te combineren. Donkere gordijnen laten bijvoorbeeld niet veel licht door en zijn daarom goed te combineren met semi-transparante raambekleding. Zo blijft het overdag lekker licht en kun je ‘s avonds de ramen helemaal afsluiten.

Pin It on Pinterest

Share This