0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

De lente is weer van start gegaan! De dagen worden iets langer en lichten en dat betekend dat het een goed moment is om nieuwe raamdecoratie of gordijnen in huis te halen. Weg met de zware en donkere gordijnen en verwelkom lichte en transparante gordijnen!

Om nu hellemaal de lente in huis te halen kunt u ervoor kiezen om voor frisse en vrolijke kleuren te gaan. Denk daarbij aan poederroze, brons, koraalrood of een mooie gouden kleur. Je kunt ideaal kleuren combineren voor een speels effect. Als je liever een rustige ruimte wilt kun je kiezen om voor lichte gordijnen te gaan met kleurtinten zoals wit, grijs en taupe. Je slaapkamer of woonkamer wordt hierdoor een rustgevende plek met een optimale lichtval.

Als je de natuur ik huis wilt halen kun je ervoor kiezen om jaloezieën en rolgordijnen in diverse structuren aan te schaffen zoals hout, staal of aardetinten.

Pin It on Pinterest

Share This