0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Op dit moment zitten we midden in de corona crisis. Voor vele mensen is hun huis daarom een werkplek geworden.

De meeste werken vanuit hun eetkamer of vanuit de woonkamer. Andere mensen hebben een speciale kantoor/werkruimte in hun huis waar ze de komende dagen aan de slag kunnen. Maar wat is nu leuker dan je kantoor ruimte op te pimpen met nieuwe gordijnen en decoratie?

Uit een onderzoek van de ARBO dienst is gebleken dat voldoende daglicht op een werkplek zorgt voor meer productiviteit die je nodig hebt thuis omdat je daar juist snel afgeleid wordt door je gezin, kinderen of huisdieren.

Wil je nu echt een geluidloze werkplek creëren door middel van gordijnen? Kies dan voor gordijnen met een zwarte voering. Deze zorgen ervoor dat je minder last hebt van je omgeving. 

Als je toch het daglicht naar binnen wil laten komen kun je voor Plissés en duettes kiezen. Deze raamaccessoires kun je van beneden naar boven optrekken. Ideaal als je niet afgeleid wilt worden door bijvoorbeeld auto’s die langsrijden of buren die langs je huis lopen.

Pin It on Pinterest

Share This