0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Wil je gordijnen hebben die het beste isoleren? Dan kun je het beste gordijnen met een dikkere stof nemen. Niet alleen isoleren ze een kamer goed maar ook zijn geluidswerend.

Plissé gordijnen hebben een zon reflectie wat betekend dat ze het zonlicht voor een bepaalde percentage blokkeren waarbij ze de warmte buiten houden.  Net als bij gordijnen is de stof van een rolgordijn ook belangrijk. Transparante rolgordijnen hebben een dunne stof waar men door heen kan kijken. Deze isoleert dan ook minder goed. Verduisterende rolgordijnen hebben een dikkere stof met een speciale coating waar je niet door heen kunt kijken maar waar de zon ook niet doorheen kan komen en deze extra isolerend is.

Als je kiest voor shutters dan heb je shutters die in een frame op maat worden gemaakt. Het raam wordt dan volledig afgesloten. Wanneer je een shutter sluit en de lamellen hierbij kantelt kan er geen direct zonlicht naar binnen vallen. 

Pin It on Pinterest

Share This