0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Welk model kun je het beste kiezen als je nieuwe gordijnen in je woonkamer wilt? Hoe lang of kort, met of zonder motief. En daarbij komt natuurlijk de vraag welke kleur erbij.

Voor een woonkamer kun je het beste voor lange gordijnen gaan die de ruimte doet te vergroten. Als je juist ramen hebt met een meubelstuk erover kun je het beste kiezen voor dunne gordijnen of korte jaloezieën.
Elke gordijn heeft een andere functie. Als je weet waar het gordijn voor dient kun je pas de stof en het model uitkiezen. Om je ruimte donkerder te krijgen kies je voor dikkere en vollere stoffen. Wil je juist het licht in huis halen dan kun je kiezen voor vloeiende, heldere en transparante stoffen zoals zijde of linnen.

De kleur van het gordijn moet in harmonie zijn met de stijl van uw interieur om deel uit te maken van de gehele woonkamer. Bij lichte kleuren kan het bijna niet mis gaan. Wil je juist donkere tinten gebruiken, zorg er dan voor dat je de aandacht op 1 punt houd en de aandacht op de muren juist minimaliseert.

Bij Gordijnhuis Regina geven we niet alleen advies maar ook styling advies voor uw interieur en gordijnen!

Pin It on Pinterest

Share This