0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

Na een warme zomer is het weer tijd om het binnen gezellig te maken. Gordijnen zijn echte sfeermakers voor je interieur in de herfst periode. Eind september gaat de herfst weer van start en dat betekend dat we weer voor warme kleuren, mooie prints en dikke stoffen gaan.

Als je gaat voor gordijnen in een uni-kleur dan breng je eenvoudig een mooi kleuraccent aan je interieur. Welke kleur je kiest, het zal nooit saai worden. Voor elk interieur vind je diverse stoffen van linnen tot velvet met een klassieke, romantische en stoer uiterlijk. Wil je toch wat meer pit in je woonkamer? Dan kan je  ervoor kiezen om twee verschillende stoffen te combineren. Hierbij kan je spelen met verschillende kleuren en structuren.

Wil je de stoffen liever zelf bekijken? In onze winkel / werkplaats hebben wij een groot assortiment aan diverse soorten raamdecoratie en stoffen! Kom je er niet uit? Dan adviseren wij je graag naar de mogelijkheden. Wij heten je welkom bij Gordijnhuis Regina.

Pin It on Pinterest

Share This