0598 624 581 info@gordijnhuis.nl

De dagen worden kouder, en door de corona maanden kunnen we niet wachten om de gezelligheid in huis te halen, en een warme sfeer te creeëren.

December is de maand waarin feest, gezelligheid en warmte centraal staat. Dat betekend dat het ook een drukke maand word. De laatste lootjes van je werk afmaken, cadeaus inkopen en een kerstdiner voorbereiden.

Maar om toch een ontspannen moment te creëren is het ook heerlijk om de gezelligheid in huis te halen. Niet alleen door de kerstboom op te tuigen maar ook met warme mooie gordijnen, die je ook nog eens het gehele jaar door kunt laten hangen.

Als je kijkt naar de kleur trends van deze periode zie je toch de warme en donkere kleuren weer terug komen. Zoals vuurrood, geel/goud en de oude tinten zoals oranje, beige en bruin. Regina is hoofdzakelijk in gordijnen gespecialiseerd met een ruim assortiment in vitrages, inbetweens en overgordijnen. Daarnaast zijn er de ‘harde’ raambekledingen te vinden, zoals de rolgordijnen, plissés, duettes, Multi-shades en duorolgordijnen.

Pin It on Pinterest

Share This